سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

ماجرای دوپینگ سیدجلال حسینی در پرسپولیس چه بود؟

همتیمی سابق سیدجلال حسینی تمام قد از او و سطح فوتبالش دفاع می‌کند و پشت پرده شایعات دوپینگ را رو می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۰۲ آبان ۱۴۰۰ - 2021 October 24
کد خبر: ۱۰۶۶۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  سیدجلال حسینی، کاپیتان پرسپولیس، در این فصل دوباره تبدیل به مهره تاثیرگذاری شده است. او که در مرز ۴۰ سالگی قرار دارد تا به اینجای فصل در تمامی رقابت‌های لیگ قهرمانان و لیگ برتر برای پرسپولیس در ترکیب اصلی قرار گرفته است.

به گزارش فرارو، این اتفاقی در شرایطی رخ داده که این تیم دو مدافع میانی جدید و قدرتمند به خدمت گرفته، ولی آن‌ها را نیمکت نشین سیدجلال حسینی کرده است. بازی‌های درخشان با وجود سن و سال بالا، باعث شده تا همچنان سرمربی پرسپولیس به کاپیتان اول تیمش اعتماد کند. البته که این سطح از بازی برای سیدجلال حسینی حاشیه و شایعاتی هم در پی داشته است. نمونه بارزش، شایعات عجیبی و غریبی است که درباره او در فضای مجازی درباره احتمال دوپینگی بودنش مطرح شده است.

این موضوع حالا سوژه‌ای برای محسن بنگر، همتیمی سابق سیدجلال حسینی شده تا از او دفاع کند. بنگر در گفتگو با ایلنا، پشت پرده مطرح شدن چنین شایعاتی را رو کرده و در مورد آمادگی بالای سیدجلال حسینی با وجود سن و سالش گفته است: «اتفاق عجیبی نیست و هرکس سالم زندگی کند و حرفه‌ای باشد و همه چیزش سر جای خودش باشد همینطور می‌شود و سیدجلال باید یک الگو برای بازیکنان جوان باشد. حالا اینکه چهار تا صفحه در فضای مجازی که دست بچه‌های کم سن و سال است پول می‌گیرند و علیه سیدجلال قلم می‌زنند و عنوان می‌کنند مثلاً او خدای نکرده دوپینگ می‌کند چیزی از ارزش‌های سیدجلال کم نمی‌شود و همه سیدجلال و ویژگی‌هایش را می‌شناسند.»

ارسال نظر
آخرین اخبار